BrandsOphardt Hygiene

SanTRAL® Plus brengt bekroond design naar openbare hygiëne

SanTRAL® Plus brengt bekroond design naar openbare hygiëne

De SanTRAL Plus, winnaar van een Red Dot Award, een German Design Award en een ICONIC AWARD, kan bogen op een schitterend design dat ontwerpers en architecten talloze mogelijkheden biedt bij het ontwerpen van openbare sanitaire ruimten en ruimtes. Het design is niet alleen huiddiep, onze zorgvuldig vervaardigde dispensers zitten boordevol gebruiksvriendelijke functies.

Onze missie bij OPHARDT Hygiene is om de keten van infecties te doorbreken. Wij doen dit door ons te richten op handhygiëne, de meest cruciale schakel in de keten van infectiepreventie. Wij bouwen voort op onze meer dan 50 jaar ervaring om ongeëvenaarde dispensers hardware en -software te leveren.

OPHARDT Hygiene is een wereldleider op het gebied van handhygiëne en handhygiëne compliance oplossingen. Onze hygiëneproducten en -oplossingen verbeteren elke dag het leven van mensen over de hele wereld. Wij bieden onze klanten ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid in onze producten. Onze innovaties hebben een positieve invloed op de hygiëne-industrie.

Brochures bij deze video

Brochure

SanTRAL Plus EN

Brochure

Ophardt Hygiene OIS EN

Santral Plus
Brand information

About Ophardt Hygiene

Ophardt Hygiene GmbH is a German company focused on producing hygiene solutions for the medical, healthcare and public sectors. The company was founded in 1963 and is headquartered in Issum, Germany. Ophardt Hygiene produces a wide range of products, including hand sanitizers, hand sanitizer dispensers, paper towel dispensers and soap dispensers. The company specializes in […]

Collecties bij deze video