Brandsd line

d line verfijnd en geherdefinieerd – Productie

d line verfijnd en geherdefinieerd – Productie

Hoewel veel d line producten zowel qua ontwerp als qua uiterlijk als industrieel kunnen worden aangemerkt, zijn ze geen van alle industrieel vervaardigd. Ze worden met de hand gemaakt in onze fabriek door onze toegewijde specialisten.

Buis snijden, lassen, buigen, slijpen, polijsten, assembleren en verpakken – al deze fasen van onze productie worden uitgevoerd door mensen, met de hulp van gespecialiseerde machines, en elk wordt uitgevoerd door een persoon voordat het wordt doorgegeven aan de volgende.

Deze taken zijn echt gespecialiseerd. Om elk klein detail van een d line product te realiseren, bijvoorbeeld, zijn speciale stans- en snijwerktuigen ontwikkeld om dat ene element te creëren. Om het slijp- en polijstwerk uit te voeren dat resulteert in onze kenmerkende d line satijnen afwerking, wordt een product zachtjes met de hand tegen een draaiend wiel gehouden onder specifieke hoeken en met gelijke druk toegepast op elke millimeter van het geheel. Dit gebeurt in vier verschillende stappen voordat het product wordt ingepakt voor vervoer naar het volgende station.

Arbeidsintensieve processen zoals deze zijn van cruciaal belang voor het bereiken van precisie en perfectie. Wij denken dat ze het waard zijn omdat de resulterende producten echt duurzaam zijn.

Geproduceerd en bewerkt door Norm Architects.

Brochures bij deze video

Brochure

dline Qtoo Catalogus 2022

Brochure

dline Bathroom

Brochure

dline Brandbook

Brochure

dline hardware catalogue

d line Qtoo sensorkranen
Brand information

About d line

d line is a heritage Danish design brand conceiving and hand crafting enduring architectural hardware, sanitary ware and solutions for barrier-free living. Launched in 1971 with the coordinated line of stainless steel architectural products Knud Holscher created for St Catherine’s College Oxford, d line has since collaborated with iconic Danish designers including Arne Jacobsen. The […]

Collecties bij deze video