BrandsDyson

Show time: Dyson Airblade handdrogers in Atlanta’s Fox Theatre

Show time: Dyson Airblade handdrogers in Atlanta’s Fox Theatre

Dyson transformeert badkamers in heel Amerika met energiezuinige, hygiënische handdrogers met behulp van Airblade™-technologie.

Het Fox Theatre in Atlanta, oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1920, overleefde de sloop en werd een van de meest iconische amusementsgelegenheden van het land – met ongeveer 750.000 bezoekers per jaar.

Fox maakt deel uit van de Atlanta Better Buildings Challenge, een presidentieel initiatief om commerciële gebouwen tegen 2020 20% energie-efficiënter te maken. Als onderdeel van dit duurzaamheidsinitiatief werkt Fox samen met Dyson om nieuwe Dyson handdrogers te installeren in de toiletten. De nieuwe Dyson-technologie zal Fox helpen de koolstofuitstoot met 80% te verminderen¹.

¹Het milieueffect van elektrische apparaten en papieren handdoeken is gemeten door Carbon Trust. De berekeningen werden gemaakt met de software Footprint Expert Pro, gebaseerd op productgebruik gedurende 5 jaar en met gebruikmaking van gewogen gemiddelden van afzonderlijke landen van gebruik. De droogtijden van producten werden geëvalueerd met behulp van DTM 769.

Brochures bij deze video

Brand information

About Dyson

From hand dryers to lamps, Dyson technology is designed with the convenience of your employees and guests in mind.

Collecties bij deze video