BrandsDyson

London Eye zet Kranen op de Theems. Dyson Airblade hygiënische handdrogers in actie

London Eye zet Kranen op de Theems. Dyson Airblade hygiënische handdrogers in actie

Dyson Airblade handdrogers zijn tot 98% goedkoper dan papieren handdoeken voor eenmalig gebruik, met tot 79% minder CO₂-uitstoot.¹

Als elke bezoeker van het iconische London Eye in één jaar slechts twee papieren handdoeken zou gebruiken, zou de stapel papieren handdoeken 27 keer zo hoog zijn als het London Eye. Een oogstrelende hoeveelheid afval.

The London Eye wilde een duurzame, hygiënische oplossing voor hun sanitaire ruimte, die bestand is tegen grote aantallen bezoekers en de handen snel droogt. Dyson Airblade handdroogkranen waren de optimale oplossing.

De Dyson Airblade handdroogkranen wast en droogt handen zonder dat u de wasbak hoeft te verlaten. Met een energiezuinige digitale motor van Dyson die 90.000 tpm draait, schraapt hij letterlijk water van de handen in slechts 12 seconden. U hoeft niets aan te raken – hij maakt gebruik van geïntegreerde infraroodsensoren.

¹ Bij Dyson ontwerpen we machines die goed werken, en om onze klanten te helpen begrijpen hoe ze werken, zijn we transparant over alle beweringen die we doen. Berekeningen kunt u hier zien: Dyson calculations

Brochures bij deze video

Brand information

About Dyson

From hand dryers to lamps, Dyson technology is designed with the convenience of your employees and guests in mind.

Collecties bij deze video