BrandsDyson

4 lampen in 1. Maak kennis met de Dyson Lightcycle Morph™ lamp.

4 lampen in 1. Maak kennis met de Dyson Lightcycle Morph™ lamp.

De Dyson Lightcycle Morph™ ledlamp past zich de hele dag op intelligente wijze en naar behoefte aan op uw levensritme, werk, studie en ontspanning.

De Dyson Lifecycle Morph™ biedt 4 verschillende verlichtingsfuncties:

• Indirecte verlichting: De intelligente optische unit kan soepel 360° draaien om licht van de muur, de vloer en het plafond te laten weerkaatsen.
• Taakverlichting: Gericht, krachtig licht voor werk, hobby’s, het aanbrengen van make-up en precisiewerk. Helpt de gezichtsscherpte te verbeteren en voorkomt vermoeide ogen.
• Accentverlichting: Hoogwaardige verlichting om kunstwerken, kleuren en decoratieve objecten te belichten. 3-punts draaimechanisme voor nauwkeurige positionering.
• Omgevingslicht De stang van de lamp wordt verlicht om een rustgevende oranje gloed te creëren. Voor ontspanning in de avond met minder blauw licht.

De lamp past met behulp van het unieke Daylight Tracking-algoritme van Dyson en de 3 gebruikte warme en 3 koele ledlampen continu de kleurtemperatuur en helderheid aan in relatie tot lokaal daglicht.

Verkrijgbaar als bureaulamp of vloerlamp.

 

¹Levensduur van ledlampen berekend op basis van L70-meting volgens IEC 62717, met een geschat gebruik van 8 uur per dag. De werkelijke resultaten kunnen verschillen.

Brochures bij deze video

Brand information

About Dyson

From hand dryers to lamps, Dyson technology is designed with the convenience of your employees and guests in mind.

Collecties bij deze video